Unikkod - din pålitliga partner för utveckling och e-handel.

Unikkod - din pålitliga partner för utveckling och e-handel.

Vi är ett litet företag som hjälper dig med din digitala närvaro.


När du driver ett mindre eller nystartat företag vet du att varje investering måste ge utdelning. Du vill ha en hemsida som inte bara ser fantastisk ut, utan också levererar resultat. Det är därför du behöver ett team som förstår dina mål och behov. Unikkod är det svenska teamet som designar och kodar allt inhouse, utan mallar. Vi är dedikerade att hjälpa dig att skapa en unik, kostnadseffektiv hemsida som levererar resultat, oavsett om du vill sälja online, öka ditt varumärkesmedvetande eller bara bygga ditt digitala företag. Låt oss hjälpa dig att nå ditt mål med en hemsida du kan vara stolt över.

google analytics graphs

Unikkod grundades med visionen om att skapa en webbyrå som verkligen bryr sig om sina kunder och erbjuder anpassade lösningar för webbutveckling och e-handel. Vi fokuserar på prisvärda och transparenta tjänster och arbetar tillsammans med våra kunder för att hjälpa dem att nå sina affärsmål.

Möt teamet


Amanda Järf

Kundservicechef och Innehållsansvarig

Amanda är ansvarig för support, content creation och customer success på Unikkod. Hon är nyckeln till att allt rullar på och ser till att våra kunder får den support och hjälp de behöver. Amanda är en kommunikativ och social person som alltid strävar efter att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen.

Amanda Järf

Victor Krusenstråhle

Grundare, Full-stack utvecklare och Formgivare

Victor är en full-stack utvecklare med flera års erfarenhet inom webbutveckling och e-handel. Han har en passion för att skapa anpassade lösningar som hjälper kunderna att nå sina affärsmål på nätet. Victor trivs med utmaningar och är alltid på jakt efter nya sätt att utveckla och förbättra sina tekniska färdigheter.

Victor Krusenstråhle