Comfornette – En anpassad lösning för en bättre e-handelsupplevelse

Comfornette – En anpassad lösning för en bättre e-handelsupplevelse

Skräddarsydd webbutik för badkar


Utmaningen

Comfornette, en ledande tillverkare och återförsäljare av badkar, hade en webshop som inte uppfyllde deras behov för en stor expansion. De sökte hjälp för att skapa en helt ny e-handelslösning som skulle kunna visa upp deras produkter på ett mer visuellt tilltalande sätt, och som skulle vara enklare att använda både för kunderna och för Comfornettes interna team.

Lösningen

Tillsammans med Comfornette designade och utvecklade vi en skräddarsydd e-handelslösning som uppfyllde deras specifika behov. Vi implementerade funktioner för merförsäljning och avancerad filtrering som hjälpte kunderna att hitta precis vad de letade efter. Vi integrerade även deras befintliga lagerhanteringssystem, vilket gjorde att Comfornette kunde hantera sina produkter mer effektivt och minska risken för felaktiga beställningar.

Resultatet

Efter lanseringen av den nya webshopen såg Comfornette omedelbart positiva resultat. Tack vare den förbättrade användarupplevelsen och de nya funktionerna för merförsäljning så ökade försäljningen med 30%. Comfornette kunde även spara tid och resurser genom den automatiserade lagerhanteringen och den förenklade beställningsprocessen. Med den nya e-handelslösningen kunde Comfornette ta sin verksamhet till nästa nivå och möta de ökande kraven från deras kunder.