Integration mellan Shopify och Fortnox för automatisk fakturering

Integration mellan Shopify och Fortnox för automatisk fakturering

Så fungerar integrationen mellan Shopify och Fortnox för automatisk fakturering


Vad är integrationen?

Med vår integration mellan Shopify och Fortnox kan du nu automatiskt skicka fakturor till dina kunder direkt från Fortnox när de lägger en beställning i din Shopify-butik. Integrationen synkroniserar information om kunder, produkter och beställningar mellan de två plattformarna, vilket gör att du kan skapa fakturor automatiskt utan att behöva manuellt överföra data från en plattform till en annan.

För att fakturera kunder från Fortnox, behöver du bara sätta upp integrationen och aktivera den automatiserade faktureringen. När en kund lägger en beställning i din Shopify-butik, skapar integrationen automatiskt en faktura i Fortnox och skickar den till kunden. Detta sparar dig tid och minimerar risken för felaktigheter i faktureringen.

Varför behöver du vår integration?

Med vår integration mellan Shopify och Fortnox för automatisk fakturering, kan du nu effektivisera ditt företags bokföring och fakturering. Genom att automatisera faktureringsprocessen kan du spara tid och minska risken för felaktigheter i faktureringen. Integrationen gör det också enklare att hantera stora volymer av beställningar och fakturor, vilket ger dig mer tid att fokusera på att utveckla ditt företag.

Fler tjänster