Kodning efter dina behov - vi hjälper dig ta din sida till nästa nivå

Kodning efter dina behov - vi hjälper dig ta din sida till nästa nivå

Vad kan vi hjälpa dig med?


Expert kodning för din hemsida

Vi kan hjälpa dig med kodning inom Shopify (liquid), HTML, CSS, React, Angular, Rails, Javascript och Typescript. Om du är osäker på hur din nuvarande sida är byggd, kan vi även hjälpa dig att ta reda på det.

Vårt mål är att lösa dina utmaningar med din hemsida och hjälpa dig att uppnå dina mål. Oavsett om du behöver hjälp med små ändringar eller större integrationer mellan olika system, så är vi här för att hjälpa dig. Vi tror på att göra det enkelt för dig att få tillgång till högkvalitativ kodning och vi arbetar hårt för att leverera det till dig.

Hur fungerar det?

För att börja samarbeta med oss, berättar du om din önskade funktion eller ändring på din hemsida. Vi kommer att lyssna på dina önskemål och ge dig en uppskattning av den tid och de resurser som krävs för att implementera din önskade funktion eller ändring.

När vi har fastställt vad som ska kodas, så sätter vi igång med utvecklingsarbetet. Under processen håller vi dig uppdaterad och ger dig regelbunden feedback, så att du alltid vet vad som händer. Vi strävar efter att leverera högkvalitativ kodning i tid och inom budget, så att du kan fokusera på det viktigaste - att utveckla ditt företag.

Varför ska du välja Unikkod?

Vi tror på att göra det enkelt för dig att få tillgång till högkvalitativ kodning. Vårt team av utvecklare har gedigen erfarenhet av att skapa högpresterande, användarvänliga och skalbara lösningar. Vi har tidigare hjälpt våra kunder med allt från små ändringar till stora integrationer mellan olika system. Vårt mål är att göra din kodningsupplevelse så smidig och enkel som möjligt.

Konkurrenskraftiga priser


Med vår prissättning på endast 450 kr / timme kan du känna dig trygg i att du betalar för exakt den tid vi lägger ner på att koda din webbsida. Vi tror på att det ska vara enkelt och transparent att få högkvalitativ kodning till ett rimligt pris. Och med vår prissättning betalar du endast för den faktiska tiden vi lägger ner, vilket ger dig full kontroll och transparens över kostnaderna. Oavsett om det tar oss en minut eller flera timmar att koda din funktion, så betalar du enbart för den tid vi faktiskt lägger ner på arbetet.

Prislista

Kodning

Vi kodar funtionallitet utifrån dina behov


450 kr /tim

Har du en fråga? Vi har svaret.


Vi svarar på alla offertförfrågningar inom 24 timmar. Om du har en brådskande fråga, vänligen kontakta oss via vår chatt.

Fler tjänster