Få en fullständig utvärdering av din hemsida

Få en fullständig utvärdering av din hemsida

Vad kan vi hjälpa dig med?


Expert kodning för din hemsida

Vårt erfarna team gör en omfattande utvärdering av din hemsida. Vi granskar allt från design och struktur till texter och SEO, söker efter buggar eller länkar som inte fungerar, pekar ut oklarheter och ger dig värdefull feedback om hur du kan förbättra din hemsida och ta den till nästa nivå.

Vårt mål är att hjälpa dig att utveckla din hemsida och nå dina mål. Vi tror på att göra det enkelt för dig att få tillgång till högkvalitativ utvärdering och vi arbetar hårt för att leverera det till dig.

Hur fungerar det?

Vi är experter på att identifiera möjligheter där du kan utveckla din hemsida ytterligare. Vi letar efter områden där du kan förbättra din användarupplevelse, öka din synlighet på nätet och öka konverteringar.

Vi granskar din hemsida från alla vinklar och ger dig en omfattande rapport med tydliga rekommendationer. Rapporten kommer att innehålla en detaljerad analys av din design, struktur, texter och SEO, samt råd om hur du kan optimera varje område.

Med vår utvärderingstjänst får du: En grundlig utvärdering av din hemsida från våra experter Tydliga rekommendationer för att förbättra din hemsida En rapport som innehåller en detaljerad analys av din design, struktur, texter och SEO Möjligheten att ta din hemsida till nästa nivå.

Konkurrenskraftiga priser


Vårt fasta pris för en utvärdering är 995 kr. Detta inkluderar en grundlig analys av din hemsida och en omfattande rapport med rekommendationer.

Prislista

Utvärdering och feedback

En grundlig utvärdering av delar av- eller hela hemsida från vårt team.


995 kr /sida

Fler tjänster