Öka din synlighet och få fler kunder

Öka din synlighet och få fler kunder

Tillväxt med SEO & SEM


Optimera för tillväxt

Vill du att din webbplats ska synas högre upp på Googles resultatlista? Unikkod hjälper företag att växa organiskt genom att använda sökmotoroptimering (SEO) och kraftfullt bloggande. Våra specialister har lång erfarenhet av att skapa innehåll som lockar till sig besökare, förbättra användarupplevelsen och öka webbplatsens synlighet online. Vi utvärderar även din webbplats och optimerar den för bästa prestanda, inklusive optimering av landningssidor för att säkerställa konvertering. Kontakta oss idag för att höja din webbplats till nästa nivå!

Mer trafik, fler konverteringar

Genom att använda vår expertis inom SEO-optimering, blogg-post skrivande och SEM, kan vi hjälpa ditt företag att växa organiskt och nå högre rankings på sökmotorer. Vårt team av specialister kan utvärdera och optimera din sida samt skapa landing pages som möjliggör en effektivare konverteringsprocess. Med vår tjänst för Tillväxt, kan vi hjälpa ditt företag att nå ut till nya kunder och maximera sin online närvaro på ett kostnadseffektivt sätt.

Hur vi gör det

När du väljer Unikkod för att hjälpa dig med din tillväxtstrategi, kommer vi att arbeta tätt med dig för att förstå din verksamhet, målgrupp och utmaningar. Vår process inkluderar en grundlig analys av din befintliga webbplats, nyckelord och konkurrenter, följt av en plan för att optimera din webbplats för sökmotorer och innehåll för att driva organisk trafik och konverteringar. Vi använder en kombination av SEO-optimering, bloggskrivande och SEM-strategier för att öka synligheten och framgången för ditt företag online.

screen shot of graphs from analytics

Snäll prissättning för små och medelstora företag


Vi förstår att det kan vara svårt att hitta hjälp när man är ett nystartat bolag med begränsade resurser. Därför har vi skapat en prissättning som är anpassad för just er, oavsett storlek.

Med vår smarta prissättning betalar alla kunder samma låga månadskostnad på 1 000 kr + 20% av kostnaden per klick (CPC). Vi är stolta över att se våra kunder växa och vi är övertygade om att vår smarta prissättning är en nyckelfaktor till detta. Så varför inte ge oss en chans och se vad vi kan göra för ditt företag?

Prislista

Google Ads (SEM)

Vi maximerar din hemsida med rätt typ av trafik genom att se till att ditt företag syns högst uppe vid rätt tillfälle på Google.


1 000 kr /må + 20% av CPC

  • Analys av målgrupp, bransch och sökord
  • Löpande statistik och rapportering varje vecka
  • Regelbunden bevakning och optimering av annonser
  • Dedikerad kundansvarig

Sökoptimering (SEO)

Vi optimerar din organiska tillväxt med hjälp av SEO (Search Engine Optimization) för att öka din webbplats synlighet och trafik.


2 500 kr /må

  • Månadsvis rapportering av resultat
  • 1 timmes förbättringsarbete per månad
  • 1 ny landningssida eller 1 nytt blogginlägg per månad
  • Regelbunden bevakning av bransch och sökord
  • Dedikerad kundansvarig

Har du en fråga? Vi har svaret.


CPC står för Cost Per Click och är det priset som du betalar varje gång någon klickar på din annons.

Fler tjänster